Fleur je serre op met Mission Style Decorating

De Mission-decoratiestijl kan elke kamer warmte en interesse geven en de serre is daarop geen uitzondering. Enkele van de belangrijkste elementen in dit interieurontwerp zijn diepgroen en bruin, samen met accessoires in art nouveau-stijl en Stickley-meubels. Hieronder vindt u een paar tips om de allure van een Frank Lloyd Wright Mission-stijlontwerp in uw serre te krijgen.

Een ding dat vaak over het hoofd wordt gezien in de serre, is de vloer. U kunt uw serre opfleuren met karpetten die bij uw kleurenschema passen. Het kiezen van de meest geschikte stijl en kleuren van het vloerdecor is van cruciaal belang voor elk decoratiethema. Normaal gesproken zien oosterse tapijten in diep rood, groen en blauw er geweldig uit met de Mission decoratiestijl.

Meubilair is ook belangrijk en er zijn veel items in decorvloer.nl Mission-stijl, maar voor een serre wil je iets lichters en rieten of rotanmeubels kunnen best goed gaan. Bij het kiezen van rieten banken en stoelen voor uw prachtig ingerichte serre, moet u ervoor zorgen dat u zich concentreert op items die de ontwerpstijl versterken. U wilt iets dat een beetje nostalgische charme heeft. Tijdens het Mission-tijdperk hadden ze rieten, dus als je oudere stukken of nieuwere kunt krijgen die de ontwerpen nabootsen, heb je een homerun geslagen.

Decoreren met planten en bloemenvazen ​​zou moeten helpen om je kamer in balans te brengen. Gebruik items die een missie en art nouveau-stijl bieden, omdat deze het meest aantrekkelijk zijn bij dit type kamerontwerp. Toon decoratieve accessoires die uw eigen persoonlijke stijl weerspiegelen in de kamer voor een andere ruimte die helemaal van u is.

De ontwerpstijl van uw serre kan enorm worden verbeterd door goed gebruik te maken van raambekleding. Jaloezieën ophangen met dit decoratieschema werkt over het algemeen geweldig, maar je moet er zeker van zijn dat ze er niet te modern uitzien. Standaard houten jaloezieën die geen afbreuk doen aan het decor zijn ideaal.

Zoals bij bijna elk thema, is het belangrijk om de ideale verlichting te bedenken voor uw decoratieproject in Mission-stijl. Verlichting in brons met glas-in-lood kappen is ideaal en je kunt er tegenwoordig veel vinden die nieuw zijn gemaakt in de Mission-stijl.

Het verbouwen of renoveren van uw serre met decoratie in Mission-stijl hoeft niet moeilijk te zijn. Als je je creativiteit gebruikt en een voorzichtige shopper bent, kun je veel koopjes en een aantal geweldige gespreksonderwerpen krijgen. Winkel bij uitverkoop, consignatiewinkels en zelfs rommelmarkten en u kunt behoorlijk wat kosten besparen en eindigen met een unieke en interessante serre!