Συντονίζοντας Χρώματα – Ρούχα και Κοσμήματα

Πολλά αρσενικά δεν έχουν ακόμη εκπαιδευτεί σχετικά με τα ανδρικά αξεσουάρ. Εάν δεν έχετε φορέσει ποτέ κοσμήματα, είναι δύσκολο να απασχοληθείτε σε μεγάλα. Τα ανδρικά κοσμήματα έχουν γίνει υπέροχα την τελευταία δεκαετία. Τα κοσμήματα σχεδιάζουν πιο μοντέρνα και αρρενωπά από ό,τι στην πραγματικότητα. Μέταλλα όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, το τιτάνιο και το ασήμι ανοίγουν μια εντελώς νέα ματιά στα ανδρικά βραχιόλια. Τα κοσμήματα μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ μόδας και επίσης να συμβολίζουν πράγματα. Μόλις τα Χειροποίητα Δαχτυλίδια αρχίσουν να φορούν κοσμήματα ίσως δεν θα θέλατε ποτέ να σταματήσετε.

Συχνά είναι δυνατό να βρείτε κάποια Χειροποίητα Δαχτυλίδια παλιά κοσμήματα κοστουμιών σε μια τελική πώληση γκαράζ. Αν και αυτά τα κομμάτια μπορεί να μην είναι τόσο υπέροχα, οποιοδήποτε από αυτά μπορεί ακόμα να αναμειχθεί με κάποια άλλα κομμάτια για να δημιουργήσει μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιους πειραματισμούς και θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Όταν θα ανακαλύψετε κοσμήματα για όλη τη γυναίκα ή τη φίλη σας, σκεφτείτε τον τρόπο ζωής, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά της. Εάν τείνει να φαίνεται συντηρητικά και απολαμβάνει τα παραδοσιακά και κλασικά στυλ, επιλέξτε διαμαντένια καρφιά, απλές αλυσίδες ή βραχιόλια τένις. Εάν αλλάζει συνεχώς την εμφάνισή της, σκεφτείτε κοσμήματα με εναλλάξιμα μενταγιόν, πέτρες ή οβάλ.

Η Γραπτή Τορά ακριβώς τι να είναι σε θέση οι Χριστιανοί ως ηλικιωμένη Διαθήκη (οι Εβραίοι δεν αναγνωρίζουν τη Διαθήκη). Η Γραπτή Τορά χωρίζεται σε τρεις ενότητες, την Τορά (μπορεί να μεταφραστεί χαλαρά ως Νόμος), το Νεβιίμ (Προφήτες) και το Κετουβίμ (Γραφές). Η Τορά έχει πέντε υποενότητες, το Nevi’im οκτώ και το Ketuvim έντεκα. Μια ακροστιχίδα για τα τρία μέρη της Τορά είναι το Tanach και αυτό το όνομα τυχαίνει να χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στη Γραπτή Τορά.

Πού στο Ισραήλ μένει ο φίλος/η οικογένειά σας; Μερικά από το Jewish Shop δεν κάνουν παραδόσεις για τα κατεχόμενα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να σημειώσετε ποια είναι η επιλογή και πώς θα αποσταλεί το αντικείμενο (το ταχυδρομείο, επομένως καμία άλλη επιλογή).

Αυτά μπορεί να είναι ανθυγιεινή εμπειρία, έτσι δεν είναι; Πρέπει λοιπόν να το κοιτάξετε, με 20 δολάρια για να αγοράσετε ψεύτικα κοσμήματα, να το φορέσετε μόνο για μερικούς μήνες μετά. Επιπλέον, Judaica δεν θα μάθετε ποτέ ποιες είναι οι χημικές συνθέσεις στο εσωτερικό ψεύτικο κόσμημα και πόσο κακό θα βλάψουν και θα κοστίσουν την ευημερία σας.

Για να καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο, σχεδιάστηκαν κλιπ Tallit. Και τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει τα κλιπ Tallit από αυτά με έναν ορίζοντα της Ιερουσαλήμ ή μοτίβο Kotel; Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να θυμάστε να σηκώνετε τα μάτια σας προς την Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια των προσευχών και να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την πτώση του Tallit.

Η πώληση των κοσμημάτων σας δεν είναι καθημερινή αίσθηση. Απολαύστε την περιπέτεια και μάθετε μερικές καινοτόμες δεξιότητες. Μια πολύ θετική αρνητική αντίδραση της πώλησης κοσμημάτων θα ανακαλύψει βασικά πώς να αξιολογήσετε τα βραχιόλια. Θα γίνετε ένας πολύ σοφός αγοραστής κοσμημάτων. Επωφεληθείτε από το ταξίδι.